PRIETENI SAU DUȘMANI?

Cele mai folosite 4 timpuri de la trecut din limba spaniolă

Webinarul este gratuit dar este nevoie să te înscrii acum

Din acest webinar vei afla:

Trecutul care ajunge până la prezent

Și dacă ți-ai imagina că această formă de trecut este, de fapt, o prietenă dragă, care s-a născut în Spania și aduce în prezent tot ce-ți povestește, prin căldura ei sufletească?

Trecutul terminat

Alt prieten, mai distant, e adevărat, care e jumătate spaniol și jumătate sud-american, pe care l-ai cunoscut la un moment dat și a fost o intervenție bine-venită atunci, dar a plecat demult din viața ta și nici nu-l vei mai revedea vreodată!

Trecutul dinamic

Este o prietenă foarte apropiată, pe care, atunci când o întâlnești, îți trezește imediat toate amintirile din trecut și le retrăiți împreună. Ea e capabilă să transporte prezentul în trecut!

Trecutul dinaintea altui trecut

Nu ai avut niciodată o prietenă uitată? Cea pe care nu o suni niciodată? Cea care știi că e mereu acolo, orice s-ar întâmpla, la bine și la rău, chiar dacă apare doar atunci când e neaparat nevoie de ea?

Află unde se situează fiecare pe axa timpului, pentru că nu se folosesc la întâmplare! Vom găsi împreună intenția comunicativă din spatele fiecăruia. Doar atunci când îți dai seama că fiecare element lingvistic are o personalitate diferită și vei cunoaște cum este ea, vei reuși să le folosești corect și să le aplici fără efort în viața de zi cu zi.

Acest webinar este susținut de:
cecilia stan tomescu - profesoară de spaniolă & lccr, partener educazone Academy

Profesoară de spaniolă de aproape 20 de ani, trăind în Spania de 14.  

Cu un nivel de cunoaștere a limbii spaniole – DELE C2, echivalent cu cel al unui nativ, provocarea cea mai mare devine transmiterea cunoștințelor asimilate prin studii și experiențe de viață, celor cărora le pot fi de folos.

Gramatica limbii spaniole este ușoară dacă o înțelegi logic, așa cum au făcut-o cei peste 300 de români care au învățat spaniolă alături de mine în ultimii ani.

Lasă deoparte listele cu reguli și excepții și începe să înțelegi DE CE și CUM, pentru a-ți ușura viața și a te elibera de nesiguranță atunci când trebuie să vorbești în spaniolă!

 

Webinarul este gratuit dar este nevoie să te înscrii