Cecilia Stan Tomescu

Cecilia Stan Tomescu

Profesoară de Spaniolă

Dacă ești român și trăiești sau vrei să te muți în Spania, trebuie să comunici liber în spaniolă, pentru a te putea simți ca la tine acasă, cu tot ce implică asta: muncă, studii, familie, evenimente, prieteni și nevoi emoționale.

Au trecut vremurile când românii veneau în Spania să lucreze sezonieri. Acum, mulți dintre noi căutăm sau ne-am făcut deja un rost aici, ne-am obișnuit cu clima, cu mâncarea, cu stilul de viață și oamenii, ne-am luat case, unii am întemeiat familii, avem copii născuți sau crescuți aici și vrem să trăim fericiți, iar pentru asta, avem nevoie de spaniola de zi cu zi. Cu cât ne descurcăm mai bine, cu atât ne simțim mai apreciați de noi înșine și de spanioli.

Cursurile mele sunt concepute după o metodă proprie și originală, care îți permite un orar flexibil pentru a te conecta la ore sau pentru a studia individual și a avansa în același timp. Am căutat mulți ani formula perfectă, până am reușit să dezvolt și să aplic această metodă, care este testată deja pe sute de elevi care au ajuns la rezultatele dorite. Metoda mea este creată direct pe nevoile și poveștile de viață ale elevilor mei. Poți cunoaște câteva dintre ele, în video-urile de mai jos. 

Iar dacă vrei să vedem cazul tău personalizat, ce variante de curs avem și cum te pot ajuta cu limba spaniolă, programează o întâlnire.

După cursurile noastre de spaniolă, fiecare e liber să exprime ce a învățat, cum s-a simțit și cât l-a ajutat.