DELE e, totuși, un examen. Aprobă-l din prima, cu succes și fără stres!

Sunt Cecilia Stan Tomescu, profesoară de spaniolă și examinatoare DELE, stabilită în Spania din anul 2009. Acum 5 ani am dat eu însămi examenul DELE C2, pe care l-am aprobat din prima, ținând cont de sfaturile specialiștilor. Astfel, am decis că orice român trebuie să cunoască trucurile acestui examen de competență lingvistică la spaniolă, pentru a merge la sigur și am pregătit un GHID GRATUIT, alături de colegul meu, Antonio Madrid, profesor și examinator DELE la Institutul Cervantes.

Obține GHIDUL GRATUIT pentru DELE în care vei afla pașii esențiali pentru a aproba examenul

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Parcurgând GHIDUL gratuit DELE vei afla:

Ține cont de sfaturile salvatoare ale specialiștilor, pentru a nu avea surprize la examen!

Profesor și examinator DELE

 

Cine poate fi mai indicat pentu a te îndruma în ceea ce privește examenul DELE decât un profesor de spaniolă nativ, care știe și română și este chiar examinator DELE?!

Antonio Madrid este profesor de spaniolă, dar și examinator DELE la Institutul Cervantes din București, trăind în România de 15 ani, unde și-a întemeiat o familie frumoasă. Este și colaborator al Radio Rumanía Internacional, la emisiunea Rumaniando. Viajes por Rumanía. A lansat primul Dicționar juridic și economic român-spaniol și colaborează la numeroase articole, publicații și cursuri de specialitate, în calitate de scriitor, reporter și profesor.

Antonio este specializat în predarea de Español Jurídico, dar și în pregătire pentru examenele DELEPentru că a examinat sute de români în ultimii ani, știe exact care sunt punctele slabe și unde obișnuiesc ei să greșească la examen. A susținut mai multe masterclass-uri în care a prezentat diferite aspecte de care trebuie să țină cont cei care se examinează, părțile examenului și specificul fiecărei probe.

Pentru a aproba examenul DELE nu e de ajuns să știi spaniolă, ci, este necesar să cunoști foarte bine în ce constă examenul și cum se desfășoară, pe ce să pui accentul și cum să-ți distribui timpul în mod eficient, atât la scris cât și la oral”, spune Antonio.

Nu mi-aș fi imaginat că examenul DELE e atât de riguros. Eu știu spaniolă foarte bine, dar examenul pare că e făcut special ca să-l pici. Dacă nu mă pregăteam cu Antonio, nu aș fi avut habar ce să scriu și nici nu m-aș fi prezentat corespunzător la proba orală. Nu aș fi acordat atenție unor detalii care, se pare că sunt eliminatorii.” ne spune Alina, o fostă elevă.

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE EXAMENUL DELE

Poate că ai dat deja examenul, l-ai picat și nu mai vrei să te riști. Sau nu l-ai dat niciodată și nu știi ”cu ce se mănâncă”. Sau ai nevoie de diplomă pentru un loc de muncă mai bun. 

Fie că ai nevoie de diploma DELE A1, A2, B1, B2, C1, C2 – structura examenelor are o bază comună și niște cerințe clare pentru orice nivel.

Cu GHIDUL nostru GRATUIT îți vei clarifica toate semnele de întrebare pentru a obține o diplomă recunoscută oriunde în lume.

 

aproba DELE

DELE e, totuși, un examen. Aprobă-l din prima, cu succes și fără stres!

Vrei să dai liniștit/ă examenul DELE? Descoperă sfaturile de aur ale specialiștilor!

Obține GHIDUL GRATUIT pentru DELE în care vei afla pașii esențiali pentru a merge la sigur la examen

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Contact: +34 646348927

Email: contact@ceciliastantomescu.com

Puerto del Rosario 35600, Fuerteventura

Las Palmas