Învață spaniolă în 3 luni, chiar dacă nu ai timp să mergi la ore

Învață să folosești gramatica și vocabularul limbii spaniole din viața de zi cu zi, prin logică și practică, online, în ritmul tău!
1. CURSUL S.O.S. ÎNCEPĂTORI
2. CURSUL S.O.S. GRAMATICĂ

Te simți pierdut/ă în mijlocul oceanului cu spaniola?

Gramatica te ține pe loc?

Nu știi să conjugi verbele?

Nu știi cum se pronunță corect?

Nu știi să legi cuvintele în propoziție?

Știi să vorbești corect doar la prezent?

Nu știi deloc spaniolă, dar vrei s-o înveți?

Ai vrea să spui multe, dar nu-ți ies cuvintele?

Ai vrea să înveți mai mult, dar lucrezi și nu ai timp?

Ai prins din zbor cuvinte sau expresii, dar nu știi când să le folosești?

Înțelegi câte ceva, ai în minte ce trebuie să răspunzi, dar, atunci când trebuie să o faci, te blochezi?

 

Ușor de zis, greu de făcut

Ce simplu era când eram mici și aveam tot timpul din lume, dar ce dificil este când ai de luat viața în propriile mâini!
 
Trăiești deja în Spania sau îți dorești să o faci, dar ți-e teamă că nu te poți integra pentru că nu știi spaniolă cât ar trebui.
 
Ai destule probleme pe cap cât să te mai chinui și să înveți, dar, ai nevoie de limba spaniolă la tot pasul: când mergi la magazin, la medic, la job, cu copiii – la școală, la teme sau pentru a socializa. 
 
Știu, e copleșitor, iar ziua are doar 24 de ore! 
 

Fără spaniolă, nu rezistam aici...

Și mie mi-a fost greu de multe ori,

IAR CÂTEODATĂ MĂ GÂNDEAM SĂ RENUNȚ

Eu am învățat spaniola încă din copilărie, apoi la Universitate, dar cât de greu, cu câte sacrificii! Uneori mă gândeam ”pentru ce mă chinui eu atât?”, neștiind că viața mă va duce chiar în Spania, unde mi-am întemeiat o familie și sunt de mai bine de 14 ani.

Spaniola a însemnat pentru mine ani grei de toceală, fără să înțeleg de ce se conjugau verbele așa; ani de zile în care nimeni nu-mi explicase logic când e SER și când ESTAR sau HABER (=”a fi, a exista” toate 3)! Cât de anevoios a fost să învăț numai din manuale sau dicționare și cât de simplu era, aici, printre nativi! Cât de logic devenise totul dintr-o dată! Cât de natural!

Ce diferență era între a învăța doar reguli, a pierde o groază de timp rezolvând exerciții pe care nu le înțelegeam SAU a aplica totul, direct în viața reală! Asemenea revelație merita să o transmit, la rândul meu, așa că am început să dau ore de spaniolă străinilor. Îmi era clar, în sfârșit: acesta era scopul șederii mele aici: să predau pornind de la reguli, care trebuie cunoscute și înțelese, dar încurajând învățarea ”vie”, limba trăită și folosită!

Știu că mulți români au nevoie de spaniolă, dar le este imposibil să-și organizeze orarul pentru a participa la cursuri. Sau nu au găsit cine să le explice pe înțelesul lor și au renunțat. Astfel, pot petrece ani buni în Spania fără să știe bine limba, cu complexul că vorbesc greșit și cu dorința de a știi mai mult, dorință care, până acum, părea imposibil de realizat. 

 


Ce îți propun și care este soluția mea, concret?

CURSUL ONLINE PE CARE ÎL POȚI PARCURGE ÎN RITMUL TĂU

Uită de ore fixe la care trebuie să te conectezi pentru a învăța spaniolă! Acum ai varianta înregistrată. Poți învăța absolut tot ce se învață la un curs, de oriunde vrei și fără să te conectezi la ore anume. Trebuie doar să urmezi cursul pas cu pas, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE:

Cursurile înregistrate sunt pentru cei care s-au săturat să caute o groază de cărți, video-uri, fișe sau alte materiale din care să învețe și tot ce își doresc este să aibă toată informația de care au nevoie la un loc, structurată și organizată, încât să știe că o pot parcurge cu toată încrederea pentru a ajunge la rezultatele dorite.
 • S.O.S. Începători  l-am conceput special pentru cei care nu știu deloc spaniolă și au nevoie să învețe de la 0, pentru a începe să se descurce cu spaniola de zi cu zi. Este pentru cei care nu reușesc să participe la cursuri prezențiale sau online, oricât și-ar dori, din cauza orarului încărcat sau a obligațiilor zilnice, dar care au nevoie de aceste cunoștințe și nu ar avea altă șansă de a le dobândi.
 • S.O.S. Gramatică l-am conceput special pentru cei care știu spaniolă, dar nu știu bine și au rămas cu goluri la gramatică: nu știu să conjuge bine verbele neregulate la prezent, trecuturi, viitor, condițional, modurile imperativ, subjonctiv, modurile nepersonale. De asemenea, acest curs special de gramatică include explicații și exerciții cu reguli de accentuare, cu verbe speciale ca SER și ESTAR, perifraze verbale și alte subiecte pe care le abordez la orice curs la care ne conectăm, chiar dacă, acum este totul înregistrat.

După ce alegi cursul de care ai nevoie: S.O.S. Începători / S.O.S. Gramatică, începi să înveți totul în mod organizat, pas cu pas.

 • Fiecare curs este structurat pe module, care trebuie parcurse în ordine, pentru a ajunge la rezultate
 • Fiecare modul are mai multe lecții, care au o continuitate logică și structurată
 • Lecțiile au câte un PDF + video cu explicația înregistrată de mine în română + exerciții interactive, pentru a practica într-un mod cât mai dinamic și eficient 

Online, oricând ai timp și chef să înveți. Ai acces timp de 1 an la platforma electronică și tot ce ai nevoie este un telefon, o tabletă sau un calculator cu Internet pentru a urmări video-urile și a realiza activitățile online recomandate. Lecțiile și exercițiile în PDF le poți salva, printa și rezolva oricând și fără Internet.

Dacă faci câte o oră pe zi, poți termina un curs înregistrat în 2 luni. Dar, tu decizi cât de mult înveți în fiecare zi, important este să îl urmezi pas cu pas și să rezolvi și exercițiile, pentru a-ți fixa cunoștințele.

 1. Completezi datele pentru factură, alegi forma de plată și achiziționezi cursul (Ver carrito)
 2. Primești un email de confirmare a achiziției cu chitanța
 3. Primești alt email cu userul creat de sistem pentru tine (cu numele tău), cu un link la platformă, pe care trebuie să intri pentru a-ți stabili parola.
 4. Intri la secțiunea Cursurile mele de pe platforma www.ceciliastantomescu.com, te loghezi cu userul pe care l-ai primit pe email și parola aleasă de tine și dai START la cursul pe care l-ai cumpărat
 5. Dacă alegi plata cu cardul, poate dura câteva minute până se procesează comanda și vezi cursul în – „Contul meu”, la secțiunea „Cursurile mele”. Dacă întârzie mai mult de o oră, te rog să îmi scrii pentru a remedia situația. Dacă alegi plata prin transfer, poate dura ceva mai mult, până se procesează.
 6. Când intri în curs, vei avea vizibile toate modulele cu toate materialele. Le vei putea parcurge în orice ordine dorești și vei putea marca cele pe care le-ai terminat de la butonul DA, ca să știi unde ai rămas.

Când achiziționezi cursul primești instant chitanța pe email, iar dacă vei dori factura, mi-o poți solicita la emailul: contact@ceciliastantomescu.com

Beneficiază de reducere pentru un timp limitat

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min
 • 00Sec

CE CONȚINE cursul ”S.O.S. ÎNCEPĂTORI”?

Noțiunile de bază din limba spaniolă, de care ai nevoie pentru a te putea descurca la un nivel începător. Vei găsi aici:

 • 30 video-uri cu explicații și exemple în limba română
 • 30 lecții în PDF pe care le poți salva și printa
 • 20 caiețele cu exerciții variate în PDF pe care le poți rezolva în scris
 • 30 activități interactive recomandate, cu exerciții variate și corectare automatică (scris, oral, vizual), pe care le poți rezolva online, de pe orice dispozitiv

200€ acum doar 150€

Aceasta este o ofertă de lansare, dar prețul cursului va crește.

CE CONȚINE cursul ”S.O.S. GRAMATICĂ”? 

Cele mai importante aspecte gramaticale din limba spaniolă, care te ajută să înțelegi mai bine și să comunici în mod eficient. Vei găsi aici:

 • 25 video-uri cu explicații și exemple în limba română
 • 20 lecții în PDF pe care le poți salva și printa
 • 30 caiețele cu exerciții variate în PDF pe care le poți rezolva în scris
 • 20 activități interactive recomandate, cu exerciții variate și corectare automatică (scris, oral, vizual), pe care le poți rezolva online, de pe orice dispozitiv

300€ acum doar 250€

Aceasta este o ofertă de lansare, dar prețul cursului va crește.

Despre mine

EU, CECILIA STAN TOMESCU...

Întotdeauna am fost o fire proactivă, nu mi-a plăcut niciodată să pierd timpul și am luptat pentru a face cât mai multe și cât mai repede.

De când am devenit mamă, stilul meu alert s-a dovedit a fi și cea mai bună strategie pentru a putea împăca utilul și plăcutul.

Posibilitățile infinite pe care ni le oferă mediul online de câțiva ani încoace nu au făcut altceva decât să ne ajute pe cei care vrem să ne dezvoltăm și să economisim timp în paralel, adică ce avem cel mai de preț pe lumea asta!

Cursurile online nu numai că ne facilitează drumul spre rezultate, dacă trec de filtrul calității, dar ne ajută să ne dezvoltăm la nivel personal, în timp ce economisim timp și bani. Ce poate fi mai minunat?!

Eu, personal, recurg la ele atât în interes propriu, cât și pentru a putea oferi, la rândul meu, o rază din soarele cunoașterii, un val din marea informațiilor și praf magic din steaua motivației, care mă cuprinde când vine vorba de limba spaniolă.

Evoluția mea cu limba spaniolă


Ce BENEFICII obții de pe urma CURSULUI pe care îl alegi?

Rezultate concrete


Ce vei învăța din fiecare curs:

Curs 1: S.O.S. Începători

Dă-ți drumul la limba spaniolă cu vocabularul și expresiile din viața de zi cu zi (Nivel 0-A1)

Primii pași în limba spaniolă

 1. Alfabetul și pronunția în spaniolă. Ce e diferit față de limba română?
 2. Cum identificăm ce auzim. Spaniolii leagă cuvintele, noi le dezlegăm
 3. Forme de salut și de luat la revedere
 4. Genul și numărul substantivelor și adjectivelor. Articolul hotărât și nehotărât

Cine, ce, când cum?

 1. Pronumele reflexive și verbul ”gustar”. ME GUSTA
 2. Pronumele cele mai întâlnite în spaniolă
 3. Familia regală
 4. Forme și culori
 5. Pronumele de OD și OI

Baza de la care pornim

 1. Numerele, banii și numeralul cardinal
 2. Operațiuni matematice
 3. Ora. Cât e ceasul?
 4. Zilele și lunile. Anotimpurile
 5. Verbele regulate la prezent

Să ne prezentăm!

 1. Cum dăm și cerem informații personale cu verbele SER și ESTAR
 2. Stări, sentimente și grade de comparație
 3. Profesiile și ocupațiile
 4. Țări, limbi și naționalități
 5. Practică vizionând ”La prima întâlnire”

Cum sunt și ce port

 1. Corpul omenesc
 2. Aspectul fizic
 3. Hainele
 4. Practică pe filmuleț
 5. Vizită la medic

Vremea e ca gramatica, înșelătoare!

 1. Verbele neregulate la prezent cu practică pe activitate
 2. Totul despre vreme
 3. Verbele HABER, ESTAR, TENER
 4. Verbele SER / ESTAR – existență și localizare; interior și exterior

Gramatica poate fi și drăguță

 1. Rutina zilnică și adverbele de timp
 2. Prepozițiile și adverbele de loc
 3. ESTAR + GERUNZIU – prezentul continuu
 4. Repetăm pe larg adverbele de comparație
 5. Vorbim la trecut cu PARTICIPIUL și trecutul PRETÉRITO PERFECTO COMPUESTO

Casa și mâncarea cu instrucțiuni

 1. Mâncarea și băutura cu practică pe vocabular
 2. Cum dăm instrucțiuni cu practică pe rețeta de tortilla
 3. Casa și mobila

Orașul și mediile de transport

 1. Locurile din oraș cu practică pe activitate
 2. Mediile de transport cu practică pe activitate

Viitorul sună interesant

 1. Imperativul
 2. Cum vorbim la viitor
 3. Testează și recapitulează ce ai învățat

Curs 2: S.O.S. Gramatică

Comunică eficient cu gramatica limbii spaniole folosită în viața de zi cu zi (Nivel A2-B2)

Prezentul de la INDICATIV este cheia măiastră

 1. O viziune generală asupra pronunției și verbelor în spaniolă
 2. Reguli de accentuare
 3. Verbe regulate la prezent
 4. Verbe neregulate la prezent
 5. Diferența dintre SABER și CONOCER

Nu doar verbele sunt importante

 1. Prepozițiile și nuanțele lor
 2. O atenție deosebită pentru POR și PARA
 3. Conectorii textului
 4. Pronumele de OD și OI
 5. Gradele de comparație

Moduri verbale nepersonale: INFINITIV, GERUNZIU, PARTICIPIU

 1. Modul Gerunziu
 2. Perifraze verbale
 3. Modul Participiu

Cele 4 forme verbale de la TRECUT pe care le folosim frecvent

 1. Pretérito Perfecto Compuesto – trecutul care ajunge până la prezent 
 2. Pretérito Perfecto Simple SAU Indefinido – trecutul terminat
 3. Pretérito Imperfecto – trecutul dinamic
 4. Pretérito Pluscuámperfecto – trecutul dinaintea altui trecut
 5. Contraste de pasados – exerciții pentru a nu încurca timpurile de la trecut între ele

Verbe în diferite ipostaze

 1. SER și ESTAR
 2. SER și ESTAR la trecuturi, cu stilul indirect și diateza pasivă
 3. Verbe cu prepoziții
 4. Verbe care schimbă sensul comunicării
 5. Diferența dintre verbele Saber, Conocer și Poder

Alte timpuri verbale de care avem nevoie pentru a comunica eficient

 1. CONDIȚIONALUL 
 2. VIITORUL

Modul IMPERATIV

 1. Prezentul de la SUBJONCTIV
 2. Trecuturile de la SUBJUNTIVO
 3. Propozițiile de tip ”Sí Condicional”

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți ofer și aceste bonusuri valoroase
ACCES TIMP DE 1 AN LA CURS PE PLATFORMA WWW.CECILIASTANTOMESCU.COM

Vei putea face cursul în ritmul tău, realiza activitățile recomandate oricând vei dori, iar accesul la platformă va fi valabil timp de 1 an. Poți descărca toate materialele în PDF, care, împreună, însumează mai mult decât orice carte pe același subiect.

BENEFICIEZI DE TOATE UPGRADE-URILE ULTERIOARE ALE CURSULUI

Fiind un curs pe o platformă online, vei avea acces și la materiale care vor putea fi adăugate sau îmbunătățite ulterior.

PREȚUL ACESTUI CURS SE SCADE DIN PROGRAMUL DE MENTORAT DACĂ TE VEI INSCRIE

Dacă te vei hotărî să te înscrii ulterior și la un viitor program de mentorat, în care vom face și ore în direct, cu practică și conversație, ți se va scădea suma pe care ai plătit-o pentru cursul înregistrat.
Ofertă valabilă 6 luni de la achiziționarea cursului înregistrat.

Beneficiază de reducere pentru un timp limitat

200€ acum doar 150€

Prețul cursului va crește. Aceasta este o ofertă de lansare.

300€ acum doar 250€

Prețul cursului va crește. Aceasta este o ofertă de lansare.

Ce pierzi dacă nu achiziționezi cursul acum?

În primul rând, reducerea e valabilă pentru o perioadă limitată.

În al doilea rând, pierzi timp prețios, timp în care te mai cramponezi de diferite bariere la spaniolă, încercând să le dai de cap, căutând materiale în toate părțile, iar aici le ai pe toate la un loc, împreună cu explicațiile video în română.

În al treilea rând, pierzi șansa de a începe să înveți structurat, după un model de curs verificat, care a dat deja rezultate pe sute de elevi. 

Testimoniale

Garanție 100%

GARANȚIA CALITĂȚII: Sunt sigură că te va încânta cursul meu, ca pe toți ceilalți elevi pe care i-am îndrumat până acum, dar, dacă vei considera că nu este pentru tine, vei primi banii înapoi în primele 14 zile, fără explicații sau complicații.

Hai sa recapitulam ce îți oferă acest curs

Beneficiază de reducere

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min
 • 00Sec

Contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, îți voi răspunde cu drag pe email, la telefon sau pe WhatsApp.