Pregătește-te eficient pentru DELE - A2/B1/B2, pentru a aproba 100% examenul


Nu da examenul DELE cu stres, la nimereală. Învață exact ce se cere și mergi la sigur!

Ce faci cu o diplomă DELE?

Depinde de nivel.
 • A2 – este nivelul minim care ți se cere dacă vrei să aplici pentru naționalitatea spaniolă.
 • B1 – este un nivel intermediar, care demonstrează că ești un bun vorbitor de spaniolă și poți studia sau lucra în multe domenii
 • B2 – este un nivel intermediar spre avansat, de care ai nevoie pentru unele studii și majoritatea locurilor de muncă oficiale 
 • C1-C2 – sunt nivele foarte avansate, care se cer în unele situații specifice, cum ar fi pentru a preda limba spaniolă.
 

Se apropie examenul DELE și ai dubii?

Nu știi ce să înveți mai întâi?

Ai mai dat examenul și l-ai picat?

Nu l-ai mai dat și te uiți spre el ca spre un mare necunoscut?

Nu știi cum te vor evalua la proba scrisă?

Oare pronunți corect? Oare vei trece de proba orală?

Ai vrea să înveți mai mult, dar timpul e scurt și ai vrea să te limitezi doar la ceea ce îți va folosi cu adevărat?

Ce urmăresc mai exact la tine examinatorii DELE?

Te-ai pregătit din cărți, dar nu ți-a confirmat nimeni că e bine ceea ce știi?

Ce pași trebuie să urmezi pentru a atinge toate cerințele?

Cum îți vei distribui timpul la examen pentru a răspunde la tot?

Nu ești sigur/ă că ai cu adevărat nivelul de spaniolă la care mergi să dai examen?

 

Ușor de zis, greu de făcut

Ar fi fost mult mai simplu dacă aveai mai mult timp la dispoziție pentru a învăța, dar zilele au trecut și în curând e data examenului.
 
Problema e că la examen nu contează neaparat cât știi, ci cum te prezinți. Cei care aprobă, știau asta de dinainte.
 
Oricâtă spaniolă știi, un examen e un examen; mereu mergem cu emoții. Iar de DELE depinde chiar viitorul tău pe plan profesional sau personal.
 
Știu, e copleșitor! Iar dacă nu-ți explică nimeni pe înțelesul tău, nu poți să mergi la sigur.

Știu cum e, am dat și eu examenul DELE!

Și mie mi-a fost frică să nu-l pic

ȘI CHIAR AM FOST PE PUNCTUL DE A RENUNȚA

Eu am învățat spaniolă încă din copilărie, după care m-am tot perfecționat. Am avut colegi la facultate care au dat examenul DELE, dar eu m-am gândit că nu am nevoie de o diplomă în plus și nu l-am dat. Când am venit în Spania, în 2009, mi-am găsit de lucru fără probleme, pentru că știam spaniolă foarte bine. Totuși, când a venit momentul să predau în școli publice a apărut necesitatea. Aveam nevoie de această diplomă! Fără ea, nu puteam munci în continuare, în domeniul în care îmi doream

Aveam o groază pe cap, copilul mic și alte examene de dat pentru post și mai apăruse unul în plus: DELE. Pe lângă asta, toată lumea îmi spunea că e imposibil de luat C2, că e făcut în așa fel încât să-ți pună bețe în roate ca să-l pici. 

Cum sunt o fire încăpățânată, nu am luat în seamă nicio părere și m-am înscris. Mi-am cumpărat cartea de pregătire DELE de la editura Edelsa și m-am pus pe învățat. Examenul era în noiembrie, iar eu am început să fac exerciții prin august. Am făcut toate temele din carte, dar, cu cât se apropia examenul, cu atât conștientizam mai mult că s-ar putea să-l pic. Din cărți mă puteam pregăti pentru probele scrise, dar nu și pentru oral! Aveam nevoie de cineva care să-mi confirme dacă vorbesc ce și cum trebuie. Nu aveam timp de pierdut, aveam nevoie neaparat de diplomă până, cel târziu în februarie. Dacă picam, nu aș fi avut când să merg la următoarele examene. Trebuia să încep să predau.

 

Începuse să-mi pară rău că mă înscrisesem la C2 și nu la C1, care era mai ușor de luat și era nivelul de care aveam nevoie. Dar zarurile erau aruncate. Mai aveam o lună până la examenul la care mă înscrisesem și trebuia să-l iau cu orice preț!

 

Nu mă gândisem până atunci să caut un profesor care să mă ajute, doar profesorul eram eu! : )

Dar, în disperarea mea, am aruncat o privire pe internet. Am găsit o profesoară nativă, care era chiar examinatoare DELE la Institutul Cervantes și făcea pregătire online. I-am scris: ”Aș dori măcar câteva ședințe înainte de examen”. Am vorbit cu ea și m-a încurajat foarte mult. M-a liniștit, de-a dreptul. Nu era atât despre cât știam, ci despre cum puneam problema la examen.

 

Am făcut câteva ședințe cu ea și mi-a arătat exact pașii pe care trebuie să îi urmez, atât la scris cât și la oral. Mi-a zis ce conectori textuali să scriu, pentru a fi bine punctată, cum să îmi introduc părerea, cum să iau cuvântul, cu ce cuvinte anume să-mi încep frazele. Am disimulat examenul oral și mi-a corectat propunerile mele pentru partea scrisă. Câteva lucruri simple, care mi-au salvat viața. Nu numai că am mers liniștită la examen, dar l-am și aprobat din prima! 

După scurt timp, am urmat și eu cursurile de examinator DELE la Institutul Cervantes, iar acum îmi doresc să ajut pe oricine trece prin ce am trecut și eu.


Ce îți propun și care este soluția mea, concret?

CURSUL ONLINE SPECIAL DE PREGĂTIRE DELE

Te invit să înveți cu spor pe o structură clară și testată, direct cu un profesor și examinator DELE de la Institutul Cervantes.

Vei primi toate materialele și fișele recomandate sau studiate la ore în PDF.

Vei primi înregistrarea orei, pentru a o putea revedea dacă ai nevoie.

Vei face 8 ședințe de pregătire DELE, înainte de examenul din 18 mai 2024, pentru care te vei conecta de 2 ori pe săptămână pe Zoom, timp de 4 săptămâni cu Antonio, pentru a practica cele mai delicate aspecte de care te-ai putea lovi la examen, după modelul de predare și examinare impus de Institutul Cervantes și testat pe sute de elevi. 

În timpul cursului de pregătire, vei avea parte și de simulări ale examenului oral – individuale, și simulări ale examenului scris, astfel încât să nu întâmpini nicio surpriză.

 
Tot ce ai nevoie ca să poți ÎNCEPE este o adresă de email @ și un dispozitiv electronic.
 
 ORAR: dimineața sau după-masa, la alegere
*Orarul va putea suferi schimbări de comun acord cu cei înscriși, după ce se formează grupa.

 
Cum FUNCȚIONEAZĂ?
 • Clasa virtuală este destinată numai celor înscriși la curs, pentru a asigura accesul la materialele printabile și la înregistrările orelor. 
 • Fiecare curs va fi interactiv, cu o atmosferă prietenoasă, în care scopul comun al tuturor colegilor va fi să tragă tare pentru a ajunge la obiectivele stabilite și se va participa activ.
 • Nu va vorbi doar profesorul, nu va face prezentări interminabile și nu vei avea timp să te plictisești. Pe lângă noțiunile legate de examen, la ore, vei face fișe și exerciții online, jocuri, vei urmări materiale moderne, create în scop didactic, în funcție de specificul fiecărei ședințe.
 • Vei pune și tu întrebări atunci când ai nevoie de explicații suplimentare sau despre situații reale de care te-ai lovit în procesul de învățare.
 • Fiecare ședință va avea o durată de 60 de minute (A2, B1, B2) în care îți vei clarifica orice nelămurire și vei face multă practică. Toate sesiunile vor avea sesiuni de Q&A, în funcție de necesitățile grupului.
 • Va trebui să te ții de treabă, să începi cursul cu motivația de a muta munții din loc, fiind susținut/ă și încurajat/ă direct de către noi în acest sens.
 • Vei avansa într-un ritm dinamic și nici nu-ți vei da seama când ai trecut de la teama de a spune sau scrie ceva greșit la examen, la bucuria de a primi diploma.


Această călătorie te va captiva, pentru ca, la finalul ei, să fii mai bogat/ă în cunoștințe, mai încrezător sau încrezătoare în capacitățile tale lingvistice și să simți că ai ajuns acolo unde ți-ai propus: să aprobi cu succes examenul DELE la care te-ai înscris.

Te poți înscrie până la expirarea cronometrului, după care vom începe pregătirea!

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min
 • 00Sec

Plata integrală 250€ doar 150€ 

 

Prețul acestui curs este valabil doar la această lansare. Ulterior, va crește.

 


Ce BENEFICII obții de pe urma CURSULUI de pregătire DELE

Iată cele mai importante beneficii pe care le obții dacă te înscrii la curs

Rezultate și fapte concrete

aproba DELE


Ce vei învăța, mai exact:

Curs Special de Pregătire DELE

Nivel A2, B1, B2 (A1 sau C1/C2 la cerere)

 • Ce probe are examenul DELE și cum sunt ele
 • Cum se desfășoară proba orală
 • Cum se desfășoară proba scrisă
 • Ce conectori textuali așteaptă examinatorii să folosești în funcție de nivelul de examen, pentru a aproba
 • Practică specifică
 • Cum trebuie să descrii persoane sau imagini pentru a aproba 100%
 • Cum să iei cuvântul sau să-ți continui ideile, pentru a lăsa impresia clară că te-ai pregătit pentru examen și că meriți diploma

Tot ce vei învăța la curs, nu te va pregăti doar pentru examen, ci pentru a fi un bun vorbitor de spaniolă, întrucât vei repeta toate timpurile și modurile verbale de care ai nevoie pentru a comunica eficient, în funcție de nivelul tău.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți oferim și o serie de bonusuri valoroase
50 FALSOS AMIGOS din SPANIOLĂ vs. CUVINTE-CAPCANĂ din ROMÂNĂ

Dacă vei parcurge acest curs alături de noi, vei primi cadou cartea lui Antonio cu 50 Falsos Amigos, adică 50 de cuvinte care seamănă în spaniolă și română, dar înseamnă lucruri complet diferite și te pot încurca.

SESIUNE LIVE DE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI LA FINAL

La finalizarea cursului, se va face și o sesiune extra de întrebări și răspunsuri, adică, vor fi în total 9 ședințe.

SUPORT 24/7 PE WHATSAPP PÂNĂ LA EXAMEN

Vom avea și un grup de Whatsapp, unde îți vom sta la dispoziție de la începutul cursului, până când dai examenul, pentru a ne asigura de reușita ta.

Vom începe pregătirea pe 15 aprilie!

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min
 • 00Sec

Plata integrală 250€ doar 150€ 

 

Prețul a fost calculat exclusiv pentru acest curs.

 

curs DELE

Garanție 100%

GARANȚIA CALITĂȚII: Sunt sigură că te va încânta cursul nostru, ca pe toți ceilalți elevi pe care i-am îndrumat până acum, dar, dacă vei considera că nu este pentru tine, vei primi banii înapoi în primele 14 zile, fără explicații sau complicații.

Ce pierzi daca nu te înscrii la curs

În primul rând, pierzi timp prețios, timp în care te mai cramponezi de diferite bariere, încercând să le dai de cap fără ajutor.

În al doilea rând, pierzi șansa de a învăța exact ce-ți poate pica la examenul DELE, alături de un profesor dedicat 100% progresului tău cât mai rapid și care te poate ghida cu claritate și încuraja, de la punctul A la punctul B al acestei călătorii.

Și nu în ultimul rând, pierzi șansa de a te pune la zi cu spaniola, la un super preț, alături de un profesor nativ care îți poate explica tot ce ai nevoie pe limba ta, pentru că știe și română.

Hai sa recapitulăm ce îți oferă acest curs

Înscrierile sunt posibile până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min
 • 00Sec

Plata integrală 250€ doar 150€ 

 

Prețul a fost calculat exclusiv pentru acest curs.

Salutare, din Insulele Canare!

Mai mult decât o profesoară, obișnuiesc să fiu și un ghid de încredere, care te ajută să-ți atingi obiectivele la limba spaniolă.
De data asta, prin Antonio, care te va îndruma pas cu pas spre aprobarea examenului DELE!

Evoluția mea cu limba spaniolă

CECILIA STAN TOMESCU și ACADEMIA "DEL BUEN VIAJE"

Întotdeauna am fost o fire proactivă, nu mi-a plăcut niciodată să pierd timpul și am luptat pentru a face cât mai multe și cât mai repede.

De când am devenit mamă, stilul meu alert s-a dovedit a fi și cea mai bună strategie pentru a putea împăca utilul și plăcutul.

Posibilitățile infinite pe care ni le oferă mediul online de câțiva ani încoace nu au făcut altceva decât să ne ajute pe cei care vrem să ne dezvoltăm și să economisim timp în paralel, adică ce avem cel mai de preț pe lumea asta!

Cursurile online nu numai că ne facilitează drumul spre rezultate, dacă trec de filtrul calității, dar ne satisfac și nevoia firească de a fi în contact permanent cu alți oameni, cu care ne unesc interese comune de învățare. Ce poate fi mai minunat?!

De când dau cursuri online am realizat că nu pot să acopăr singură toate cerințele, așa că mi-am selectat cu atenție profesorii colaboratori și am apelat la fiecare pentru cursul la care este cel mai potrivit, luând naștere Academia ”Del Buen Viaje”.

Pentru pregătire DELE, crezi că ar exista cineva mai potrivit să te ajute decât un profesor nativ care știe și română și care este chiar examinator la Institutul Cervantes?! Sau un profesor nativ care are rată de reușită a elevilor la examen de 100%?

Pe durata cursului de pregătire DELE, vom fi cu toții în contact deplin, pentru a-ți asigura reușita la examen.

Contact

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, îți voi răspunde cu drag pe email, la telefon sau pe WhatsApp.